Oudercommissie

M.-NoordhoornM. Noordhoorn (secretaris)
Ik ben Marlice en sinds medio 2013 lid van deze oudercommissie omdat ik geïnteresseerd ben in de opvang van mijn kinderen. Ik woon in Gennep samen met Paul en heb twee kinderen die op de locatie op het Park van Madelief zitten: Steven (4 jaar) en Maureen (2 jaar).
Daarnaast werk ik 4 dagen per week als projectmanager bij de uitvaartverzorger en verzekeraar DELA in Eindhoven. Uit deze combinatie van werk en privé haal ik veel energie. De resterende tijd stop ik graag in mijn kinderen, lezen en lekker eten met vrienden.

B.-van-DrunenB. van Drunen (penningmeester)
Ik ben Bas uit Heijen. Ik ben getrouwd met Desiré en trotse vader van Floris, Maarten en Merel. Onze kinderen gaan in Heijen naar de bso en naar Madelief in het Bos.
Ik werk als software engineer & project manager bij Flextronics Logistics in Venray.
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, onderneem ik leuke dingen met de kinderen en ga ik zo nu en dan rijden met mijn 30 jaar oude Unimog. Ik vind het leuk om mee te denken over de kinderopvang en bso en zodoende mijn steentje bij te dragen. Spreek mij gerust aan als je meer wilt weten over de oudercommissie of als we je ergens mee kunnen helpen.

L.-Loock-L. Loock (lid )
Ik ben Linda. Ik ben getrouwd met Harm en heb twee zoontjes. Levi is 4 jaar en gaat naar de BSO en Luca is 3 jaar en gaat naar de Kabouters, beide bij Madelief in het Bos.
Ik werk 26 uur als Coördinerend begeleidster bij Kleur, Kinder en Jeugdzorg van Dichterbij.
Ik ben lid van de oudercommissie omdat ik het leuk en belangrijk vind om mee te denken over de kinderen opvang en alles wat mijn kinderen doen.

L.-BaensL. Baens – van den Einden (lid)
Mijn naam is Loes. Ik ben getrouwd met Dennis en woon in Ottersum. Samen hebben we twee kinderen: Sofie (2 jaar) en Lars (0 jaar). Beiden gaan 1 dag in de week naar Madelief in het Park.
Ik ben huisarts in opleiding en werk in het Radboudumc als onderzoeker op de afdeling Verloskunde&Gynaecologie. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met ons gezin en de familie. Ik vind het belangrijk om als ouder in de oudercommissie mee te denken zodat we de beste opvang voor onze kinderen kunnen bieden.

E. Harthoorn (lid)
Even voorstellen, ik ben Eddy en werkzaam in een commerciële functie in de bouwbranche. Samen met ex-partner heb ik een zoon (2010) en dochter (2008).
Onze kinderen maken gebruik van de opvang van Madelief aan het bos. Ik vind het belangrijk dat kinderen goede, veilige en plezierige opvang krijgen binnen Madelief. Om dat te realiseren, draag ik graag mijn steentje bij in de Oudercommissie.

 

Pages: 1 2