• Regio Gennep e.o.
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Een goed gevoel
Heb jij hem al klaar staan?

De bevallingstas

Je geniet van het leven in je buik, het getrappel en het samen één zijn. Maar het einde van de zwangerschap is in zicht. Ieder moment, kan je kleintje er genoeg van hebben in je buik en dan wil hij of zij eruit.

Dan is daar het moment. Je wordt Moeder! Het moment dat de weeën beginnen en jij de weeën weg probeert te puffen, is je partner wellicht in paniek niet wetende wat hij moet doen of is hij juist heel beheerst met zijn telefoon in de hand aan het overleggen met de verloskundige wat de volgende stap zal zijn.
Hier kun jij je niet op voorbereiden en het zal gaan zoals het gaat. Daarom willen wij jou ondersteunen bij het onderdeel waar je wel op voor kan bereiden.

De bevallingstas

We weten hoe het is om met haast een ‘bevallingstas’ in te pakken; Zorg daarom zelf ervoor dat deze tas klaar staat. Ongeacht hoe je partner in deze situatie reageert. Vertrouw er niet op dat je partner ‘last-minute’  al jouw benodigdheden inpakt. Maar zorg dat deze klaar staat zodat je hier niet meer over na hoeft te denken.

Wellicht wel leuk om dit samen eens te proberen. Pak een tas en laat je partner alle spullen hier in doen, zodat jij alles hebt wanneer het zo ver is. Maar let op, jij mag niets verraden. Jij zit ondertussen lekker onderuithangend te genieten, hoe je partner alles inpakt waarvan hij denkt dat jij nodig hebt.

Is het gelukt? Ontzettend grappig om te doen en uit te proberen.
Heeft hij aan alles gedacht om jullie kleine wondertje te verwelkomen?

Wij willen graag helpen met deze voorbereiding. Om er zeker van te zijn, dat je niets mist, hebben wij daarom voor jou een checklist gemaakt, zodat jij zeker weet dat je nu écht alles ingepakt hebt.

Voer onderstaande gegevens in en

ontvang digitaal de checklist voor jouw checklist voor je bevallingstas

Niet twijfelen, maar gewoon doen. Lekker ‘old school’ printen en afvinken of digitaal afvinken. Waar je voorkeur ook ligt, jij bent voorbereidt en kan je lekker focussen op de bevalling en de komst van de baby.

De bevallingstas

 

Voor nu, wensen we je een voorspoedige bevalling toe.

Meer over ons

Wat kost kinderopvang

Bekijk pagina

Plan een rondleiding

Bekijk pagina