• Regio Gennep e.o.
 • Open van 06.30 tot 18.30 uur
 • Vertrouwde omgeving
 • Vaste gezichten
 • Gericht op Groei
Nooit meer vervelen...

Echte 'Buitenschoolse' Opvang

Buitenschoolse opvang zoals je wenst voor je kind. We halen jouw kind op van school om hem/haar te brengen naar één van onze unieke BSO-locaties. Daar kan jouw kind alle energie kwijt na een dag stilzitten en luisteren. Tijd om te rennen, sporten, knutselen of gewoon even chillen. Niets moet, maar heel veel kan!

 • We halen jouw kind op vanaf de basisschool
 • We eten en drinken lekker en gezond
 • Je kind kan heerlijk zijn energie kwijt, creatief bezig zijn of gewoon chillen
 • Onze BSO kent ook Rust & Regelmaat
 • De mogelijkheid voor het ontwikkelen van een eigen identiteit
 • Het volgen van diverse uitdagende workshops naar keuze

Wat kun jij verwachten van onze BSO?

Stap 1

Wij halen je kind(eren) op van school

Stap 2

Bij binnenkomst staan snacks, drinken en uitdagende activieiten klaar

Stap 3

Je komt je kind halen, maar heeft nog geen zin om naar huis te gaan

Eigen keuzes leren maken

Ik, Jij en Wij

Bij ons mag elk kind zichzelf zijn. Thuisvoelen is essentieel om te oefenen met zelfstandigheid en zelfontplooiing. Eigen keuzes leren maken is één van de moeilijkste uitdagingen voor kinderen. We besteden veel aandacht aan persoonlijke verhalen. Zo stimuleren we kinderen zich te uiten en om eigen keuzes te leren maken. Kinderen zijn van nature nieuwsgierig.

Ze willen ontdekken en leren. Dit gaat spelenderwijs, alleen of met anderen. We vinden het belangrijk dat de kinderen optimale kansen krijgen zich te ontwikkelen op eigen tempo en hun talenten leren kennen en uitbreiden. Hoewel deze ontwikkeling voor een groot deel vanzelf lijkt te gaan, proberen we de omstandigheden waarbinnen dat gebeurt zo aantrekkelijk en uitdagend mogelijk te maken.

 

Meer over de werkwijzen op de BSO

Vriendelijke, Leuke, lieve en professionele begeleiding. Onze kinderen hebben het altijd naar hun zin ze gaan er met plezier naar toe. En als de kinderen blij zijn dan zijn wij als ouders ook blij.

- Ilona Bleekman
Onze Visie

Het contact tussen mentor en gezin

Wij vinden het belangrijk om jullie als ouders te leren kennen en jullie de mogelijkheid te bieden om ons te leren kennen. Elk kind binnen Madelief krijgt een eigen mentor. Dit is een van de vaste pedagogisch medewerkers van de groep en het vaste aanspreekpunt voor jou als ouder. Daarom plannen wij met ieder gezin een kennismaking in voor de start op de BSO.
Samen met de mentor wordt er stil gestaan bij wensen, verwachtingen, bijzonderheden en wederzijdse kennismaking. We komen graag beslagen ten ijs.

Meer over de visie

Meer over onze Buitenschoolse Opvang

Nog enkele plekken beschikbaar

Schrijf jouw kind binnen 1 minuut in

 • Snel en eenvoudig
 • Deze inschrijving verplicht je tot niets
 • Kosteloze inschrijving
 • Ben er snel bij, de plekken zijn beperkt

Inschrijfformulier

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Tips voor een feest lunchtrommel

22 november 2022

Verdeel de lunchtrommel van je kind in bijvoorbeeld drie vakjes, of koop een trommel met vakjes. Hoe gek het misschien klinkt, het helpt jou om creatief te zijn de vakjes elke keer weer met andere gezonde producten te vullen. En voor je kind is het een feest dat de trommel steeds weer een verrassing box is.

Lees bericht

“Ik vind het zielig om mijn kind naar de kinderopvang te brengen”.

21 november 2022

“Zielig echt?”, dat zien wij totaal anders. Je kunt je kind géén betere leerschool bieden, dan dat zij dagelijks deel mogen nemen aan de groepsprocessen op een kinderdagverblijf. Bloot worden gesteld aan verschillende emoties, gestimuleerd worden om te praten en problemen niet uit de weg te gaan maar op te lossen. Daarnaast worden ze door de leidsters en de kinderen uitgedaagd om wellicht hun grenzen te verleggen en bouwen zij geduld op om aan zichzelf te kunnen werken tijdens de fijne en grove motoriek.

Lees bericht