Buitenschoolse opvang

Voorschoolse opvang  

Kindercentrum Madelief biedt tijdens de schoolweken (regio Zuid) voorschoolse opvang aan (vanaf 6.30). Deze opvang wordt geboden bij Madelief in het Park.  Dit is opvang vóór aanvangstijd van de basisschool. Madelief verzorgt het vervoer naar de basisscholen en is bij de prijs inbegrepen.

Naschoolse opvang

Tijdens de schoolweken (regio Zuid) biedt Madelief naschoolse opvang. Dit is opvang na schooltijd van maandag tot en met vrijdag tot 16.15, tot 17.15 of tot 18.30 uur, te verlengen tot 19.00 uur. Ouders hebben dus keuze uit een lang dagdeel, een middenlang dagdeel of een kort dagdeel naschoolse opvang. Madelief verzorgt het vervoer van de basisscholen naar Madelief en is bij de prijs inbegrepen. De kinderen worden vanuit school naar Madelief begeleid door de pedagogisch medewerker van Madelief.

Madelief in het Park
Een kleinschalige en huiselijke BSO gelegen aan de rand van het Pagepark vlakbij basisschool de Ratel. Bij Madelief in het Park staat een knusse en een huiselijke sfeer centraal. Ze hebben een grote en aantrekkelijke ruimte en tuin tot hun beschikking. Zij kunnen daar spelen, knutselen, huiswerk maken of gewoon chillen in hun tweede thuis vlakbij huis! De kinderen van Madelief in het Park maken geregeld gebruik van de faciliteiten van Madelief aan het Bos, waar een atelier is om creatief bezig te zijn en een multifinctionele ruimte is om gezamelijk te dansen of muziek te maken.  

Madelief aan het Bos
In een bosrijke omgeving, aan de rand van het Heijense Bos, biedt Madelief opvang die gericht is op het ontdekken van de natuur. Bij Madelief aan het Bos lopen binnen en buiten in elkaar over. Voor de kinderen van de BSO wordt het moeilijk kiezen:”gaan we een hut bouwen, gaan we lekker koken of gaan we schilderen in ons eigen atelier?”.
Ook is er multifunctionele ruimte aanwezig waar, samen met een “dansjuf”, gedanst wordt en waar samen muziek gemaakt wordt.

Pages: 1 2 3