• Regio Gennep e.o.
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Een goed gevoel
Workshop KinderEHBO

Wist je dat er jaarlijks ongeveer 44.000 kinderen tussen 0 en 5 jaar behandeld moeten worden door hulpdiensten als gevolg van ongevallen in en rondom het huis.
Dat betekent dat iedere dag ruim 100 kinderen ernstig gewond raken.

Kindercentrum Madelief heeft een missie om dit cijfer in Gennep en Heijen zo veel mogelijk terug te dringen en daarom organiseren wij, speciaal voor (bijna) ouders, een interactieve workshop over Kinder EHBO.

Tijdens deze workshop leer je alles over de gevaren en veiligheid van je kind en wat je zelf kunt doen om deze veiligheid te verhogen. Waar de valkuilen liggen en wat je zelf hieraan kunt bijdragen. Wat is belangrijk? Waar moet je op letten? En vooral wat moet je doen als het toch fout gaat.

De workshop staat open voor iedereen die de veiligheid van hun kinderen erg belangrijk vinden, die graag willen weten waar de grootste gevaren voor kinderen liggen en die graag willen leren wat zij kunnen doen om de veiligheid van hun kinderen te vergroten

Schrijf je nu snel in

Alles op een rijtje:

  • Datum: 
  • Tijd: aanvang 19.30 uur en gepland einde om 22.00 uur
  • Kosten: Het is geheel gratis
  • Locatie: Madelief Bos Zwerfheide 4 te Gennep
  • Aanmelden via onderstaand formulier
  • Vragen: Bel dan 0485-215539 of mail naar info@madeliefkindercentrum.nl

GRATIS Workshop KinderEHBO

Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

(Voor)pret voor Pakjesavond

27 november 2023

Je kind zit vol spanning hebben wellicht de “lieve goede Sint en zijn pieten” ondertussen ontmoet en dit maakt het onderwerp nog levender dan het al was. Er wordt nog meer gezongen, nog meer tekeningen geknutseld, het verlanglijstje wordt langer en langer en je kinderen worden drukker en drukker. Want daar komt de vraag “mama, hoeveel nachtjes moet ik slapen tot het pakjesavond is?”

Lees bericht

Sint en Piet zijn weer in Nederland

20 november 2023

Iedere ouder probeert het zo lang mogelijk uit te stellen tot de dag weer aangebroken is dat De Sint en Piet verkleed kleren weer tevoorschijn komen. Een ontzettend leuk maar voor de kinderen ook een spannende periode. Het is natuurlijk geweldig al die cadeaus, alleen toch ook wel een akelig idee dat in je slaap pieten in je huis lopen. Daar zullen we maar niet te lang bij stil blijven staan. Je kind wordt wakker rent naar beneden, kijkt iedere dag in hun schoen of er niet toevallig iets in zit en staat te “stuiteren” voor de TV wanneer het sinterklaasjournaal afgelopen is. Zie ze nu nog maar eens naar bed te krijgen. Hier wat tips om de energie van je kind(eren) om te zetten naar activiteiten. Zo is het voor jou leuk want je kind doet vol enthousiasme en overgaven mee aan jou activiteit en er hangt een fijne sfeer in huis. Wat kun je bijvoorbeeld doen;

Lees bericht