Locaties

BSOParkMadelief in het Park
Een kleinschalige en huiselijke BSO gelegen aan de rand van het Pagepark vlakbij basisschool de Ratel. Bij Madelief in het Park staat een knusse en een huiselijke sfeer centraal. Er is een ruime en aantrekkelijke ruimte en tuin tot hun beschikking om te spelen, knutselen, huiswerk maken of gewoon chillen in hun tweede thuis vlakbij huis! De kinderen van Madelief in het Park maken geregeld gebruik van de faciliteiten van Madelief aan het Bos, waar een atelier is om creatief bezig te zijn en een multifunctionele ruimte is om gezamenlijk te dansen of muziek te maken.


Madelief aan het Bos
In een bosrijke omgeving, aan de rand van het Heijense Bos, biedt Madelief aan het Bos opvang die gericht is op het ontdekken van de natuur. Bij Madelief aan het Bos lopen binnen en buiten in elkaar over. BSOBosVoor de kinderen van de BSO wordt het moeilijk kiezen:”gaan we een hut bouwen, gaan we lekker koken of gaan we schilderen in ons eigen atelier?”. Ook is er multifunctionele ruimte aanwezig waar gedanst wordt en waar samen muziek gemaakt wordt of hutten gebouwd worden als het weer dit buiten niet toelaat.


BSOHeggerankMadelief op basisschool de Heggerank
Het voormalige handarbeidlokaal op de Heggerank is omgetoverd tot een aantrekkelijke BSO, waar kinderen volop kunnen spelen, knutselen, huiswerk maken of chillen op de grote bank. De kinderen kunnen daarnaast gebruikt maken van de grote speelplaats om te ravotten of een partijtje voetbal.