• Regio Gennep e.o.
  • Open van 06.30 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Gericht op Groei
Welkom bij

Madelief het Park

Ik stel mezelf graag even voor!
Ik ben Marlie Kok en met veel plezier vervul ik de taak als locatie verantwoordelijke van onze locatie Madelief het Park. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de kinderen, het personeel, de ouders en de locatie zelf.

Ik ben in 2007 begonnen bij Madelief als pedagogisch medewerker. Na heel wat jaren met veel plezier te hebben gewerkt op de groep had ik de behoefte om mijzelf verder te ontwikkelen in de kennis over kinderen en opvoeding. Ik heb de opleiding HBO-Pedagogiek gevolgd. Na het afronden van deze opleiding kreeg ik heimwee naar Madelief en ben ik begonnen bij Floddertje op onze locatie het Park.

Ik voel me helemaal thuis binnen dit mooie kinderdagverblijf en zal er te allen tijden voor zorgen dat alle kinderen, ouders en collega’s zich fijn en bovendien veilig voelen bij Madelief. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een fijne dag hebben waarin ze zich kunnen ontwikkelen en dat ze op een plek zijn waar ze zichzelf kunnen zijn! Voor ouders vind ik het belangrijk dat ze hun kostbaarste bezit met een goed gevoel naar Madelief kunnen brengen. Daarnaast is het prioriteit voor mij dat mijn collega’s met plezier komen werken.

Heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag en nodig ik je uit om langs te komen.
De koffie en thee staat klaar!

Groetjes Marlie

Sfeer impressie

Meer over de dagopvang

Groeien door zelf te mogen ontdekken, is waar wij in geloven.

Het kiezen van een kinderopvang is erg belangrijk.
Het moet bij je passen en aansluiten bij thuis.

  • Wens je opvang met zekerheid, zodat je nooit voor een verassing komt te staan?
  • Wil je je kind overdragen aan een professionele, kundige en betrokken leidster?
  • Jouw kind in vertrouwde handen die op de hoogte zijn van jouw ideeën en wensen, wat betreft de opvoeding en verzorging?
  • Wil je er zeker van zijn dat je kind kan ontwikkelen in een uitdagende en veilige omgeving?
  • De kosten van kinderopvang zijn al niet gering. Dan kies je toch voor een opvang die duidelijk het verschil maakt?
Boek een rondleiding
Speciale aandacht voor baby’s

De belangrijkste houvast voor baby’s is Rust & Regelmaat. Routine in de zin van een vast dagschema helpt hierbij. De kleintjes kunnen bij ons rekenen op vertrouwde gezichten in de groep. Een stabiele bezetting van Pedagogische Medewerkers die jouw kind zullen voeden, verschonen, troosten etc. Dit bevordert de geborgenheid en zodoende krijgt jouw kind de gelegenheid zich te hechten.

Komt jouw baby voor het eerst? Dan bespreken we tijdens onze kennismaking af hoe jij en jouw kind vertrouwd kunnen raken met onze dagopvang. Een kijkje in onze keuken, zeg maar. We informeren over de dagindeling en wat mee te nemen. Let wel: jouw baby geeft het tempo en het ritme aan

Spelen is leren voor onze Peuters

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en gaan graag op onderzoek uit. Zo verkennen ze hun omgeving, de aard van de dingen en (eigen) mogelijkheden en onmogelijkheden. Ze vinden uitdagingen, proberen uit en vinden zelf oplossingen. Een velerlei aan ervaringen op die hen helpen hun kennis, veerkracht, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en creativiteit te ontwikkelen.

Dit spel van doen en ontdekken noemen we ervarend leren. Dat is een serieuze zaak! Dit gaat letterlijk en figuurlijk met vallen en opstaan. Kinderen houden van herhaling: dé manier om te oefenen totdat ze iets onder de knie hebben. Wij bieden de kinderen alle ruimte om te experimenteren. Ze kunnen leren door zelf te ervaren. Zo wordt elke dag een bijzondere dag!

Een team om trots op te zijn

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen. Dat maakt kindercentrum Madelief bijzonder! Daarom hebben we een uitgebreid team van gedreven collega’s die onze kinderen helpen ontwikkelen. Maak kennis met het dagopvang Team van Madelief in het Park

Naar het Team
Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze locatie?

Boek dan direct een rondleiding.
We zien je graag bij Madelief in het Park

 

Rondleiding / take a tour

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Weetjes over je pasgeboren wonder.

27 maart 2023

Dan is daar hét moment dat jij je kleintje in je armen houdt. Volmaakt en wel, wat prachtig wat bijzonder. Nu begint de fasen dat je elkaar moet gaan leren kennen. Je krijgt nog steeds géén gebruiksaanwijzing bij de geboorte, dus dat word een ontdekkingstocht.
We helpen je alvast op weg met enkele weetjes over jou baby.

Lees bericht

De taakverdeling

13 maart 2023

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen in Nederland twee keer zoveel tijd besteden aan de zorg voor hen kind(eren) dan vaders.

Lees bericht