• Regio Gennep e.o.
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Een goed gevoel
Welkom op Locatie Heijen waar dagopvang en BSO op één locatie beschikbaar is

Ik stel me graag even aan je voor

Ik ben Marlie Kok en met veel plezier vervul ik de taak als locatie verantwoordelijke van onze locatie Madelief Bloementuin in Heijen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor de kinderen, het personeel, de ouders en de locatie zelf.

Ik ben in 2007 begonnen bij Madelief als pedagogisch medewerker. Na heel wat jaren met veel plezier te hebben gewerkt op de groep had ik de behoefte om mijzelf verder te ontwikkelen in de kennis over kinderen en opvoeding. Ik heb de opleiding HBO-Pedagogiek gevolgd. Na het afronden van deze opleiding kreeg ik heimwee naar Madelief en ben ik begonnen bij Floddertje op onze locatie het Park.

Ik voel me helemaal thuis binnen dit mooie kinderdagverblijf en zal er te allen tijden voor zorgen dat alle kinderen, ouders en collega’s zich fijn en bovendien veilig voelen bij Madelief. Ik vind het belangrijk dat de kinderen een fijne dag hebben waarin ze zich kunnen ontwikkelen en dat ze op een plek zijn waar ze zichzelf kunnen zijn! Voor ouders vind ik het belangrijk dat ze hun kostbaarste bezit met een goed gevoel naar Madelief kunnen brengen. Daarnaast is het prioriteit voor mij dat mijn collega’s met plezier komen werken.

Heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag en nodig ik je uit om langs te komen.
Wil je niet langer wachten, voel je zo vrij om direct een rondleiding in te plannen.

Klik hier, dan zorg ik dat de koffie en thee klaar staat!

Groetjes Marlie

Meer over de dagopvang

Groeien door zelf te mogen ontdekken, is waar wij in geloven.

Het kiezen van een kinderopvang is erg belangrijk.
Het moet bij je passen en aansluiten bij thuis.

  • Wens je opvang met zekerheid, zodat je nooit voor een verassing komt te staan?
  • Wil je je kind overdragen aan een professionele, kundige en betrokken leidster?
  • Jouw kind in vertrouwde handen die op de hoogte zijn van jouw ideeën en wensen, wat betreft de opvoeding en verzorging?
  • Wil je er zeker van zijn dat je kind kan ontwikkelen in een uitdagende en veilige omgeving?
  • De kosten van kinderopvang zijn al niet gering. Dan kies je toch voor een opvang die duidelijk het verschil maakt?
Hoe wij kwaliteit garanderen

Sfeer impressie dagopvang Madelief Bloementuin

Speciale aandacht voor baby’s

De belangrijkste houvast voor baby’s is Rust & Regelmaat. Routine in de zin van een vast dagschema helpt hierbij. De kleintjes kunnen bij ons rekenen op vertrouwde gezichten in de groep. Een stabiele bezetting van Pedagogische Medewerkers die jouw kind zullen voeden, verschonen, troosten etc. Dit bevordert de geborgenheid en zodoende krijgt jouw kind de gelegenheid zich te hechten. Komt jouw baby voor het eerst? Dan bespreken we tijdens onze kennismaking af hoe jij en jouw kind vertrouwd kunnen raken met onze dagopvang. Een kijkje in onze keuken, zeg maar. We informeren over de dagindeling en wat mee te nemen. Let wel: jouw baby geeft het tempo en het ritme aan.

De leidsters hebben veel liefde, aandacht en begrip voor mijn zoontje. Ze luisteren echt en zijn ook geïnteresseerd in ons als ouders, erg fijn!

- Rianne
Spelen is leren voor onze Peuters

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en gaan graag op onderzoek uit. Zo verkennen ze hun omgeving, de aard van de dingen en hun eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Ze vinden uitdagingen, proberen oplossingen uit en doen allerlei ervaringen op die hen helpen hun kennis, veerkracht, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en creativiteit te ontwikkelen.

Dit spel van doen en ontdekken (ervarend leren) is een serieuze zaak en gaat – soms letterlijk – met vallen en opstaan. Daarbij herhalen ze graag; het is hun manier om te oefenen wat ze net ontdekt of geleerd hebben totdat ze iets onder de knie hebben. Daar zijn zij dan heel trots op en wij zijn heel trots op hen. We geven de kinderen ruimte om te experimenteren, ze mogen leren door te ervaren, zo wordt elke dag een bijzondere dag.

Een team om trots op te zijn

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen – dat maakt kindercentrum Madelief bijzonder! Daarom hebben we een uitgebreid team van gedreven collega’s die onze kinderen helpen ontwikkelen.  Maak kennis met het dagopvang Team van Madelief op locatie Heijen

Naar het Team

Meer informatie over de BSO van Madelief

De klas, de kinderen en de juf is nieuw, maar de BSO ruimte is direct oud en vertrouwd.

Opvang voor alle leeftijden op één locatie. Samen maar toch apart. De kinderen kunnen doorstromen naar de BSO binnen de basisschool de Heggenrank. Daar hebben we een lokaal en de buitenruimte ter onze beschikking. De kinderen kunnen vanaf de leeftijd van drie en een half jaar binnen dezelfde ruimte alvast oefenen, zodat de stap naar de grote school kleiner word.

 

Wil jij weten wat kinderopvang kost?

Niet afwachten of raden, wij kunnen je helpen bij het maken van een berekening.
Zodat jij precies weet wat je financieel kan verwachten.

Bereken je voordeel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Hoe herken je een koortsstuip

1 april 2024

Je wordt wakker komt uit je bed en je vindt je kleine man ziek in bed. Hij heeft koorts, maar je denkt; “Kom op uit bed!, eerst proberen en als het niet gaat dan ga je maar weer terug naar bed” . Dat moesten wij immers vroeger ook. Maar je kind wil niet uit bed komen en reageert niet eens tijdens het aanspreken. De ogen draaien weg en maakt schokkende bewegingen met zijn zweten lichaam.

Lees bericht

Hallo handen en voeten

25 maart 2024

Jouw baby wordt steeds groter en gaat zichzelf steeds meer verkennen. Bij de leeftijd van 3 maanden ontdekt hij de handen, wat zijn dit toch gekke maar “functionele dingen”. Van onregelmatige bewegingen, schrikken van het bewegen tot totale controle om spullen te pakken.

Lees bericht