• Regio Gennep e.o.
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Een goed gevoel
Welkom op Locatie Heijen

Ik stel me graag even aan je voor

Mijn naam is Fieke Hermans en ik ben de locatieverantwoordelijke van Madelief aan het Bos en Madelief in Heijen. Ik wil je van harte welkom heten op de website van Madelief.

Heel wat jaren geleden ben ik binnen Madelief begonnen met werken bij babygroep “de Uiltjes”. Ik heb jaren mogen genieten van al die lieve kinderen op de groepen en ze mogen zien groeien. Het is een voorrecht om vele van deze kinderen nog steeds binnen Madelief te zien.

Samen met alle pedagogisch medewerkers wordt er iedere week weer aan een beter en leuker Madelief gewerkt. Als moeder van twee jonge kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat een kindje zich thuis voelt op een groep zodat het kan groeien, ontwikkelen en groter kan worden. Eén ding weet ik zeker, binnen Madelief staat er een topteam van pedagogisch medewerkers voor jullie klaar. Onze pedagogisch medewerkers zijn professionals en opvoed-experts die je graag helpen met alle vragen die je hebt

Mocht je toch nog vragen hebben, schroom dan alsjeblieft niet en laat het weten. Het gaat tenslotte om jouw kind en jouw kind verdient het allerbeste!

Wil je direct een rondleiding plannen?
Klik dan hier dan zien we elkaar snel.

Groetjes Fieke

Meer over de dagopvang

Groeien door zelf te mogen ontdekken, is waar wij in geloven.

Het kiezen van een kinderopvang is erg belangrijk.
Het moet bij je passen en aansluiten bij thuis.

  • Wens je opvang met zekerheid, zodat je nooit voor een verassing komt te staan?
  • Wil je je kind overdragen aan een professionele, kundige en betrokken leidster?
  • Jouw kind in vertrouwde handen die op de hoogte zijn van jouw ideeën en wensen, wat betreft de opvoeding en verzorging?
  • Wil je er zeker van zijn dat je kind kan ontwikkelen in een uitdagende en veilige omgeving?
  • De kosten van kinderopvang zijn al niet gering. Dan kies je toch voor een opvang die duidelijk het verschil maakt?
Hoe wij kwaliteit garanderen

Sfeer impressie dagopvang Madelief Bloementuin

Speciale aandacht voor baby’s

De belangrijkste houvast voor baby’s is Rust & Regelmaat. Routine in de zin van een vast dagschema helpt hierbij. De kleintjes kunnen bij ons rekenen op vertrouwde gezichten in de groep. Een stabiele bezetting van Pedagogische Medewerkers die jouw kind zullen voeden, verschonen, troosten etc. Dit bevordert de geborgenheid en zodoende krijgt jouw kind de gelegenheid zich te hechten. Komt jouw baby voor het eerst? Dan bespreken we tijdens onze kennismaking af hoe jij en jouw kind vertrouwd kunnen raken met onze dagopvang. Een kijkje in onze keuken, zeg maar. We informeren over de dagindeling en wat mee te nemen. Let wel: jouw baby geeft het tempo en het ritme aan.

De leidsters hebben veel liefde, aandacht en begrip voor mijn zoontje. Ze luisteren echt en zijn ook geïnteresseerd in ons als ouders, erg fijn!

- Rianne
Spelen is leren voor onze Peuters

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en gaan graag op onderzoek uit. Zo verkennen ze hun omgeving, de aard van de dingen en hun eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Ze vinden uitdagingen, proberen oplossingen uit en doen allerlei ervaringen op die hen helpen hun kennis, veerkracht, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en creativiteit te ontwikkelen.

Dit spel van doen en ontdekken (ervarend leren) is een serieuze zaak en gaat – soms letterlijk – met vallen en opstaan. Daarbij herhalen ze graag; het is hun manier om te oefenen wat ze net ontdekt of geleerd hebben totdat ze iets onder de knie hebben. Daar zijn zij dan heel trots op en wij zijn heel trots op hen. We geven de kinderen ruimte om te experimenteren, ze mogen leren door te ervaren, zo wordt elke dag een bijzondere dag.

Een team om trots op te zijn

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen – dat maakt kindercentrum Madelief bijzonder! Daarom hebben we een uitgebreid team van gedreven collega’s die onze kinderen helpen ontwikkelen.  Maak kennis met het dagopvang Team van Madelief op locatie Heijen

Naar het Team

Meer informatie over de BSO van Madelief

De klas, de kinderen en de juf is nieuw, maar de BSO ruimte is direct oud en vertrouwd.

Opvang voor alle leeftijden op één locatie. Samen maar toch apart. De kinderen kunnen doorstromen naar de BSO binnen de basisschool de Heggenrank. Daar hebben we een lokaal en de buitenruimte ter onze beschikking. De kinderen kunnen vanaf de leeftijd van drie en een half jaar binnen dezelfde ruimte alvast oefenen, zodat de stap naar de grote school kleiner word.

 

Wil jij weten wat kinderopvang kost?

Niet afwachten of raden, wij kunnen je helpen bij het maken van een berekening.
Zodat jij precies weet wat je financieel kan verwachten.

Bereken je voordeel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

(Voor)pret voor Pakjesavond

27 november 2023

Je kind zit vol spanning hebben wellicht de “lieve goede Sint en zijn pieten” ondertussen ontmoet en dit maakt het onderwerp nog levender dan het al was. Er wordt nog meer gezongen, nog meer tekeningen geknutseld, het verlanglijstje wordt langer en langer en je kinderen worden drukker en drukker. Want daar komt de vraag “mama, hoeveel nachtjes moet ik slapen tot het pakjesavond is?”

Lees bericht

Sint en Piet zijn weer in Nederland

20 november 2023

Iedere ouder probeert het zo lang mogelijk uit te stellen tot de dag weer aangebroken is dat De Sint en Piet verkleed kleren weer tevoorschijn komen. Een ontzettend leuk maar voor de kinderen ook een spannende periode. Het is natuurlijk geweldig al die cadeaus, alleen toch ook wel een akelig idee dat in je slaap pieten in je huis lopen. Daar zullen we maar niet te lang bij stil blijven staan. Je kind wordt wakker rent naar beneden, kijkt iedere dag in hun schoen of er niet toevallig iets in zit en staat te “stuiteren” voor de TV wanneer het sinterklaasjournaal afgelopen is. Zie ze nu nog maar eens naar bed te krijgen. Hier wat tips om de energie van je kind(eren) om te zetten naar activiteiten. Zo is het voor jou leuk want je kind doet vol enthousiasme en overgaven mee aan jou activiteit en er hangt een fijne sfeer in huis. Wat kun je bijvoorbeeld doen;

Lees bericht