• Regio Gennep e.o.
  • Open van 06.30 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Gericht op Groei
Welkom op Locatie Heijen

Ik stel me graag even aan je voor

Mijn naam is Fieke Hermans en ik ben de locatieverantwoordelijke van Madelief aan het Bos en Madelief in Heijen. Ik wil je van harte welkom heten op de website van Madelief.

Heel wat jaren geleden ben ik binnen Madelief begonnen met werken bij babygroep “de Uiltjes”. Ik heb jaren mogen genieten van al die lieve kinderen op de groepen en ze mogen zien groeien. Het is een voorrecht om vele van deze kinderen nog steeds binnen Madelief te zien.

Samen met alle pedagogisch medewerkers wordt er iedere week weer aan een beter en leuker Madelief gewerkt. Als moeder van twee jonge kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat een kindje zich thuis voelt op een groep zodat het kan groeien, ontwikkelen en groter kan worden. Eén ding weet ik zeker, binnen Madelief staat er een topteam van pedagogisch medewerkers voor jullie klaar. Onze pedagogisch medewerkers zijn professionals en opvoed-experts die je graag helpen met alle vragen die je hebt

Mocht je toch nog vragen, opmerkingen of verbetering hebben, schroom dan alsjeblieft niet en laat het weten.
Het gaat tenslotte om jouw kind en jouw kind verdient het allerbeste!

Ik hoop je snel te zien,

Groetjes Fieke

Wij openen onze deuren

Welkom op Madelief Heijen

Na een flinke verbouwing is onze nieuwe locatie Madelief Heijen geopend.
Naast de BSO die al binnen de naastgelegen school verzorgd word door Kindercentrum Madelief, bieden we nu ook Per 31 Oktober 2022 dagopvang aan voor
de leeftijd van 0 tot 4 jaar.

Wat hebben wij uit gekeken naar deze dag,
we heten jullie van harte welkom op onze nieuwste locatie.

 

De verbouwing van onze nieuwe locatie

Onze nieuwe locatie is officieel geopend!

Meer over de dagopvang

Groeien door zelf te mogen ontdekken, is waar wij in geloven.

Het kiezen van een kinderopvang is erg belangrijk.
Het moet bij je passen en aansluiten bij thuis.

  • Wens je opvang met zekerheid, zodat je nooit voor een verassing komt te staan?
  • Wil je je kind overdragen aan een professionele, kundige en betrokken leidster?
  • Jouw kind in vertrouwde handen die op de hoogte zijn van jouw ideeën en wensen, wat betreft de opvoeding en verzorging?
  • Wil je er zeker van zijn dat je kind kan ontwikkelen in een uitdagende en veilige omgeving?
  • De kosten van kinderopvang zijn al niet gering. Dan kies je toch voor een opvang die duidelijk het verschil maakt?
Boek een rondleiding
Speciale aandacht voor baby’s

De belangrijkste houvast voor baby’s is Rust & Regelmaat. Routine in de zin van een vast dagschema helpt hierbij. De kleintjes kunnen bij ons rekenen op vertrouwde gezichten in de groep. Een stabiele bezetting van Pedagogische Medewerkers die jouw kind zullen voeden, verschonen, troosten etc. Dit bevordert de geborgenheid en zodoende krijgt jouw kind de gelegenheid zich te hechten. Komt jouw baby voor het eerst? Dan bespreken we tijdens onze kennismaking af hoe jij en jouw kind vertrouwd kunnen raken met onze dagopvang. Een kijkje in onze keuken, zeg maar. We informeren over de dagindeling en wat mee te nemen. Let wel: jouw baby geeft het tempo en het ritme aan.

Spelen is leren voor onze Peuters

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en gaan graag op onderzoek uit. Zo verkennen ze hun omgeving, de aard van de dingen en hun eigen mogelijkheden en onmogelijkheden. Ze vinden uitdagingen, proberen oplossingen uit en doen allerlei ervaringen op die hen helpen hun kennis, veerkracht, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en creativiteit te ontwikkelen.

Dit spel van doen en ontdekken (ervarend leren) is een serieuze zaak en gaat – soms letterlijk – met vallen en opstaan. Daarbij herhalen ze graag; het is hun manier om te oefenen wat ze net ontdekt of geleerd hebben totdat ze iets onder de knie hebben. Daar zijn zij dan heel trots op en wij zijn heel trots op hen. We geven de kinderen ruimte om te experimenteren, ze mogen leren door te ervaren, zo wordt elke dag een bijzondere dag.

Sfeer impressie

Een team om trots op te zijn

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen – dat maakt kindercentrum Madelief bijzonder! Daarom hebben we een uitgebreid team van gedreven collega’s die onze kinderen helpen ontwikkelen. Maak kennis met het dagopvang Team van Madelief in Heijen

Naar het Team
Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze locatie?

Boek dan direct een rondleiding.
We zien je graag bij Madelief in Heijen.

Rondleiding / take a tour

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Tips voor een feest lunchtrommel

22 november 2022

Verdeel de lunchtrommel van je kind in bijvoorbeeld drie vakjes, of koop een trommel met vakjes. Hoe gek het misschien klinkt, het helpt jou om creatief te zijn de vakjes elke keer weer met andere gezonde producten te vullen. En voor je kind is het een feest dat de trommel steeds weer een verrassing box is.

Lees bericht

“Ik vind het zielig om mijn kind naar de kinderopvang te brengen”.

21 november 2022

“Zielig echt?”, dat zien wij totaal anders. Je kunt je kind géén betere leerschool bieden, dan dat zij dagelijks deel mogen nemen aan de groepsprocessen op een kinderdagverblijf. Bloot worden gesteld aan verschillende emoties, gestimuleerd worden om te praten en problemen niet uit de weg te gaan maar op te lossen. Daarnaast worden ze door de leidsters en de kinderen uitgedaagd om wellicht hun grenzen te verleggen en bouwen zij geduld op om aan zichzelf te kunnen werken tijdens de fijne en grove motoriek.

Lees bericht