• Regio Gennep e.o.
  • Open van 06.30 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Ik, Jij, Wij
Welkom bij

Madelief het Bos

Hoi,
Mijn naam is Fieke Hermans en ik ben de locatie verantwoordelijke van Madelief aan het Bos en in Heijen. Ik wil je van harte welkom heten op de website van Madelief.

Heel wat jaren geleden ben ik binnen Madelief begonnen met werken bij babygroep ‘de Uiltjes’. Ik heb jaren mogen genieten van al die lieve kinderen op de groepen en ze mogen zien groeien. Het is een voorrecht om vele van deze kinderen nog steeds binnen Madelief te zien.

Samen met alle pedagogisch medewerkers wordt er iedere week weer aan een beter en leuker Madelief gewerkt. Als moeder van twee jonge kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat een kindje zich thuis voelt op een groep zodat het kan groeien, ontwikkelen en groter kan worden.

Eén ding weet ik zeker, binnen Madelief staat er een topteam van pedagogisch medewerkers voor jullie klaar. Onze pedagogisch medewerkers zijn professionals en opvoed-experts die je graag helpen met alle vragen die je hebt.

Mocht je toch nog vragen hebben, schroom dan alsjeblieft niet en laat het weten. Het gaat tenslotte om jouw kind en jouw kind verdient het allerbeste!

Wil je direct een rondleiding inplannen, dat kan ook.
Klik hier en we zien elkaar snel

Groetjes Fieke

Sfeer impressie

Meer over de dagopvang

Groeien door zelf te mogen ontdekken, is waar wij in geloven.

Het kiezen van een kinderopvang is erg belangrijk.
Het moet bij je passen en aansluiten bij thuis.

  • Wens je opvang met zekerheid, zodat je nooit voor een verassing komt te staan?
  • Wil je je kind overdragen aan een professionele, kundige en betrokken leidster?
  • Jouw kind in vertrouwde handen die op de hoogte zijn van jouw ideeën en wensen, wat betreft de opvoeding en verzorging?
  • Wil je er zeker van zijn dat je kind kan ontwikkelen in een uitdagende en veilige omgeving?
  • De kosten van kinderopvang zijn al niet gering. Dan kies je toch voor een opvang die duidelijk het verschil maakt?
Hoe wij kwaliteit garanderen
Speciale aandacht voor baby’s

De belangrijkste houvast voor baby’s is Rust & Regelmaat. Routine in de zin van een vast dagschema helpt hierbij. De kleintjes kunnen bij ons rekenen op vertrouwde gezichten in de groep. Een stabiele bezetting van Pedagogische Medewerkers die jouw kind zullen voeden, verschonen, troosten etc.

Dit bevordert de geborgenheid en zodoende krijgt jouw kind de gelegenheid zich te hechten. Komt jouw baby voor het eerst? Dan bespreken we tijdens onze kennismaking af hoe jij en jouw kind vertrouwd kunnen raken met onze dagopvang. Een kijkje in onze keuken, zeg maar. We informeren over de dagindeling en wat mee te nemen. Let wel: jouw baby geeft het tempo en het ritme aan.

Spelen is leren voor onze Peuters

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en gaan graag op onderzoek uit. Zo verkennen ze hun omgeving, de aard van de dingen en (eigen) mogelijkheden en onmogelijkheden. Ze vinden uitdagingen, proberen uit en vinden zelf oplossingen. Een velerlei aan ervaringen op die hen helpen hun kennis, veerkracht, zelfstandigheid, zelfvertrouwen en creativiteit te ontwikkelen.
Dit spel van doen en ontdekken noemen we ervarend leren.

Dat is een serieuze zaak! Dit gaat letterlijk en figuurlijk met vallen en opstaan. Kinderen houden van herhaling: dé manier om te oefenen totdat ze iets onder de knie hebben. Wij bieden de kinderen alle ruimte om te experimenteren. Ze kunnen leren door zelf te ervaren. Zo wordt elke dag een bijzondere dag!

Een team om trots op te zijn

We geloven in persoonlijke aandacht en een goede begeleiding van onze kinderen. Dat maakt kindercentrum Madelief bijzonder! Daarom hebben we een uitgebreid team van gedreven collega’s die onze kinderen helpen ontwikkelen. Maak kennis met het dagopvang Team van Madelief locatie in het Bos

Naar het Team
Wil jij weten wat kinderopvang kost?

Niet afwachten of raden, wij kunnen je helpen bij het maken van een berekening. Zodat jij precies weet wat je financieel kan verwachten.

Bereken je voordeel

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

Papa’s wij zijn trots op jullie!

5 juni 2023

Vaders krijgen gelukkig een steeds belangrijkere rol in het gezin en in de opvoeding. Dit is totaal niet meer te vergelijken met vroeger en een ontwikkeling waar we allemaal zo ontzettend blij mee zijn.

Lees bericht

Verven, jong geleerd….

15 mei 2023

Verven is een activiteit voor jong en oud en kun je uitvoeren op allerlei manieren. Naast dat het leuk is, is het ook heel leervol en stimulerend voor de ontwikkeling. Wil jij jou kind wel laten experimenteren met verf maar weet je niet goed hoe? We helpen je op weg, het is té leuk om het niet te doen.

Lees bericht