• Regio Gennep e.o.
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Een goed voel
Het zijn onze pedagogisch professionals

die elke dag weer het verschil maken

Daarom besteden we veel aandacht aan het trainen en begeleiden van onze medewerkers. Het leveren van kwaliteit staat bij Kindercentrum Madelief hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om goed contact te hebben met de ouder en stellen daarom graag onze toppers aan je voor. Je kindje brengen met een gerust hart en vol vertrouwen, dat is waar wij het voor doen.

Het Kantoor Team

Iedere locatie heeft haar eigen locatie verantwoordelijke. Zodat jij direct weet bij wie je terecht kan met al je vragen.
Zij zijn per telefoon en mail te bereiken.

Klik hier en maak kennis met de dames van Kantoor

Onze pedagogisch professionals

Word jij onze nieuwe collega?

De juiste mensen op de juiste plek: dat is het geheim van ons succes. En omdat deze aanpak zo goed werkt, blijven we maar groeien. Als bedrijf, maar ook als individuen. Daarom versterken we ons super-team graag met nieuwe (en oude) talenten. Groei je met ons mee?

Meer over ons

Hoe wij kwaliteit garanderen

Bekijk pagina

Meer over onze Visie

Bekijk pagina
Blijf op de hoogte

Onze laatste blogs

De reden waarom een baby met z’n armen omhoog slaapt

18 september 2023

Wat is het heerlijk om te kijken naar jouw slapende baby. Maar waarom liggen die armen toch steeds boven zijn of haar hoofdje? De Slaaphouding vertelt je hoe ontspannen je kindje slaapt, ze hebben allemaal een oorzaak. Maar waar komt die typische slaaphouding met uitgestrekte armen vandaan?

Lees bericht

Terrible Two’s

11 september 2023

Je kent het wel of hebt er vast wel eens over gehoord.
Niemand ontloopt de heerlijke “Peuterpubertijd”.

Je kleintje is twee jaar geworden en beseft ik ben ik ! Hij/Zij zal zich niet meer bij de naam noemen maar in de “ik vorm”. Daarom is het niet te ontlopen aan het ontdekken van hun eigen willetje. Bij de ene peuter zal je dit sterker merken dan bij de andere peuter die deze fasen wat rustiger doorloopt. Deze fasen zit vol driftbuien, veel schreeuwen, huilen, stampen, grond liggen rebellen en misschien wel zo boos dat je kindje met zijn hoofd op de grond gaat bonken ! Vindt hier enkele tips om je te helpen in deze fasen.

Lees bericht