Oudercommissie

Oudercommissie, wie zijn we?

Welkom op de pagina van de oudercommissie (OC) van Kinderopvang Madelief. De OC wordt gevormd door een 6-tal ouders die het leuk vinden om betrokken te zijn bij het welvaren van Madelief. Zij behartigen de belangen van de ouders en zijn betrokken bij het organiseren van een aantal activiteiten. De oudercommissie mag daarnaast het management adviseren ten aanzien van verschillende beleidsonderwerpen.
De leden van de oudercommissie komen hiervoor vier keer per jaar bij elkaar.
Wilt u graag een keer een vergadering bijwonen of een agendapunt aandragen, mail dan naar OC@madeliefkindercentrum.nl.

De vergaderdata voor 2019 zijn:

Maandag 11 februari
Maandag 13 mei
Maandag 2 september
Maandag 28 oktober

Contact: OC@madeliefkindercentrum.nl

De leden van de oudercommissie zijn: 

Saskia Nayee (voorzitter)

Mijn naam is Saskia en ik woon sinds 2014 in Gennep samen met mijn vriend Erik en onze dochter Sophie (geboren in september 2015) die bij Madelief in het Park zit. Ik werk 3,5 dag per week als program officer bij CCV in Arnhem.

Sinds september 2017 ben ik lid van de oudercommissie omdat ik graag betrokken ben bij de kinderopvang waar onze dochter naartoe gaat. Ik vind het leuk om mee te denken over de opvang en om de belangen te behartigen van de ouders en onze kinderen.

Bas van Drunen (secretaris)

Ik ben Bas uit Heijen. Ik ben getrouwd met Desiré en trotse vader van Floris, Maarten en Merel. Onze kinderen gaan in Heijen naar de BSO en naar Madelief in het Bos.

Ik werk bij SPGPrints in boxmeer.B.-van-Drunen

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, onderneem ik leuke dingen met de kinderen en ga ik zo nu en dan rijden met mijn 30 jaar oude Unimog. Ik vind het leuk om mee te denken over de kinderopvang en BSO en zodoende mijn steentje bij te dragen. Spreek mij gerust aan als je meer wilt weten over de oudercommissie of als we je ergens mee kunnen helpen.

 

Lilian Fleuren (lid)

Ik ben Lilian en kom uit Gennep. Ik ben getrouwd met Ralf en moeder van 3 kinderen. Jinthe (4 jaar), Stijn (2 jaar) en Koen (0 jaar). Mijn kinderen maken gebruik van de BSO en de dagopvang van Madelief op het Park.

Ik werk parttime als woonbegeleidster in de gehandicaptenzorg bij De Seizoenen, locatie Bronlaak in Oploo.

Omdat ik de kinderopvang/BSO een belangrijk onderdeel vind van de ontwikkeling van jonge kinderen vind ik het fijn mijzelf via de oudercommissie in te zetten, mee te denken en te helpen daar waar kan.

 

L.-Loock-Linda Loock (penningmeester)

Ik ben Linda. Ik ben getrouwd met Harm en heb twee zoontjes. Levi en Luca gaan beiden naar de BSO, bij Madelief in het Bos.
Ik werk 26 uur als Coördinerend begeleidster bij Kleur, Kinder en Jeugdzorg van Dichterbij.
Ik ben lid van de oudercommissie omdat ik het leuk en belangrijk vind om mee te denken over de kinderen opvang en alles wat mijn kinderen doen.

Hilde den Uijl (lid)

Ik ben Hilde, woon in Heijen en sinds maart 2015 getrouwd met Dennis. Ik werk bij Dichterbij, als begeleider op een woongroep.

Sinds januari 2017 zijn we de trotse ouders van onze dochter Manon. Zij gaat met veel plezier naar Madelief in het bos. In het verleden heb ik zelf ook op een BSO en kinderdagverblijf gewerkt en nu vind ik het heel leuk en interessant om het eens van een andere kant te kunnen bekijken en meedenken.

Boukje Wit- Witman (lid)

 Hallo, ik ben Boukje Wit, getrouwd met Yordi en trotse mama van Nina en Bibi. Ik ben kapster en werk 3 dagen in de week. Nina zit op de BSO in het park en Bibi zit op de dagopvang in het bos. Wij zijn altijd super tevreden over Madelief, en ik vind het leuk om wat meer betrokken te zijn bij de gang van zaken.

 

 

 

Elke Linsen (lid)
Ik ben Elke Linsen, grafische ontwerper van beroep en woon samen met mijn vriend Gerwin en hond Bink al 9 jaar op het Pagepark. In 2013 is onze zoon Jord geboren die nu naar de BSO gaat in het Park. In 2016 heeft onze dochter Bo ons gezin compleet gemaakt. Zij gaat naar het kinderdagverblijf in het Park. Ik ben lid van de oudercommissie omdat ik het leuk en belangrijk vind om mee te denken over de gang van zaken bij Madelief voor zowel de BSO als de dagopvang.