Oudercommissie

Oudercommissie, wie zijn we?

Welkom op de pagina van de oudercommissie (OC) van Kinderopvang Madelief. De OC wordt gevormd door een 6-tal ouders die het leuk vinden om betrokken te zijn bij het welvaren van Madelief. Zij behartigen de belangen van de ouders en zijn betrokken bij het organiseren van een aantal activiteiten. De oudercommissie mag daarnaast het management adviseren ten aanzien van verschillende beleidsonderwerpen.
De leden van de oudercommissie komen hiervoor vier keer per jaar bij elkaar.
Wilt u graag een keer een vergadering bijwonen of een agendapunt aandragen, mail dan naar OC@madeliefkindercentrum.nl.

Verslag oudercommissie Madelief:

De oudercommissie van Madelief heeft bij de eerste vergadering van dit jaar (2020) het activiteitenverslag van vorig jaar gemaakt. In 2019 hebben we:

  • 4x vergaderd
  • Geholpen bij de opa en oma dag die vanuit Madelief was georganiseerd
  • Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker een presentje uitgedeeld aan de medewerkers op de diverse locaties

 De vergaderdata voor 2022 zijn:

  • Maandag 7 februari
  • Maandag 16 mei
  • Donderdag 1 september
  • Maandag 31 oktober

Contact: OC@madeliefkindercentrum.nl

De leden van de oudercommissie zijn: 

Saskia Nayee (voorzitter)
Mijn naam is Saskia en ik woon sinds 2014 in Gennep samen met mijn vriend Erik en onze dochter Sophie (geboren in september 2015) die bij Madelief in het Park zit. Ik werk 3,5 dag per week als program officer bij CCV in Arnhem.
Sinds september 2017 ben ik lid van de oudercommissie omdat ik graag betrokken ben bij de kinderopvang waar onze dochter naartoe gaat. Ik vind het leuk om mee te denken over de opvang en om de belangen te behartigen van de ouders en onze kinderen.

Hilde den Uijl-Jansen  (penningmeester)

Ik ben Hilde, woon in Heijen en sinds maart 2015 getrouwd met Dennis. Ik werk bij Dichterbij, als begeleider gedrag op een woongroep. Sinds januari 2017 zijn wij de trotse ouders van onze dochter Manon. In juli 2018 is daar onze zoon Teun bij gekomen en in april 2020 is onze dochter Anouk geboren. Teun en Anouk gaan met veel plezier naar Madelief in het Park. En Manon vindt het helemaal leuk op de BSO in Heijen.
In het verleden heb ik zelf op een BSO en kinderdagverblijf gewerkt en ik vind het leuk en interessant om het nu eens van een andere kant te kunnen bekijken en mee te kunnen denken.

Lilian Fleuren (secretaris)
Ik ben Lilian en kom uit Gennep. Ik ben getrouwd met Ralf en moeder van 3 kinderen. Jinthe (2013), Stijn (2015) en Koen (2017). Mijn kinderen maken gebruik van de BSO en dagopvang van Madelief op het park.
Ik werk Parttime als woonbegeleidster in de gehandicaptenzorg bij De Seizoenen, locatie Bronlaak in Oploo.
Omdat de kinderopvang/BSO een belangrijk onderdeel vindt van de ontwikkeling van jonge kinderen vind ik het fijn mijzelf via de oudercommissie in te zetten, mee te denken en te helpen daar waar kan.

Amanda van Schaijk

Mijn naam is Amanda. Ik ben sinds 2021 lid van de oudercommissie van Madelief.
ik woon in Gennep op het pagepark samen met mijn man Roel en onze kinderen Fem (2015) en Loet (2018). Fem gaat naar de BSO Park en Loet naar het kinderdagverblijf Park. Ik vind het fijn om op de achtergrond te sparren over de zaken die spelen rondom het kindercentrum Madelief en daar mijn bijdrage aan te leveren. Ik ben zelf werkzaam als groepsleerkracht in groep 1/2/3 in Siebengewald.

Yvonne van de Vorle

Mijn naam is Yvonne van de Vorle (39 jaar), kom uit Mill en sinds 2007 woonachtig in Gennep. Onze zoon (7 Jr) gaat naar BSO Bos, wat wij een erg fijne omgeving vinden. Ik ben assistent-accountant en daarnaast heb ik een administratiekantoor aan huis en ben ik actief betrokken bij de lokale voetbalvereniging. Ik vind het fijn om mijn steentje bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van Madelief en de belangen te behartigen van de ouders. Sinds februari 2022 heb ik mezelf aangemeld en ben ik lid van de oudercommissie.