• Regio Gennep e.o.
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Een goed voel

Een goed professioneel netwerk omdat onze kinderen het beste verdienen

Worstel je met een onderwerp of vraag waar je eigenlijk hulp bij nodig hebt.

Weet dat je dit altijd bespreekbaar mag maken met de leiding op de groepen. We begrijpen heel goed dat er ook onderwerpen zijn waar je niet over wil praten met de leiding op de groep van je kindje. Daarom hechten wij veel waarden aan het delen van een goed netwerk van professionals uit onze omgeving met onze ouders. Een netwerk van professionals die wél alle antwoorden op je vragen kunnen geven.

Wij nemen graag die extra stap om te zorgen dat jij terecht kan bij de juiste professional.

Kinder Fysiotherapie

Kirsten Cornelis

De specialist in bewegen van kinderen

Kirsten is gericht op kinderen tussen 0 en 18 jaar, die achterblijven of belemmerd zijn in hun motorische ontwikkeling. Kinderen, die problemen ondervinden rondom het bewegen. Je bent van harte welkom in haar praktijk maar ze komt in overleg ook bij je thuis. Zou jij in contact willen komen met Kirsten om je kindje te helpen bij zijn of haar motorische ontwikkeling? Je kunt contact opnemen met;

Telefoon; 06-44576489
Mail; info@kinderfysiotherapiegennep.nl
Naar de website –>

Moms 'n More - Verantwoord bewegen tijdens en na de zwangerschap

Nicole Hendriks

Pre-en postnatale fitness

Ben je zwanger en wil je sterk en fit blijven tijdens de zwangerschap? Kom dan mee trainen bij momsNmore! Veilig en verantwoord trainen, maar wel op een fanatieke manier werken aan je conditie en kracht! Een groot voordeel van vroegtijdig starten met sporten is dat de spierkracht langer behouden blijft en er al preventief getraind kan worden met de bekken- en bekkenbodemspieren.

Telefoon; 06-36050478
Mail; momsnmore.nicole@gmail.com
Naar de website –>

Topkidz kindercoach

Elke

Kindercoach

De professional die je kan helpen wanneer je soms met de handen in het haar zitten als het gaat om de emoties van kind(eren). Ze helpt je bij het herkennen van de emoties; Blij, boos, bang en bedroefd en helpt je ontdekken wat kinderen te leren hebben en hoe jij als ouder een bijdrage kan leveren. Herkenning, bewustwording en inzichten in het omgaan met emoties en de invloed die emoties hebben op ons gedrag.

Telefoon; 06-29291288
Mail; elke@topkidz.nl
Naar de website –>

Verloskundige praktijk BijZonder

Grethe, Edith, Severien en Liset

Verloskundige – Echoscopie – Kinderwens – Anticonceptie

“Onze liefde voor de verloskunde is wat ons verbindt, met enthousiasme zetten we onze jarenlange ervaring in voor warme, veilige en respectvolle zorg voor moeder en kind.”Wij zijn een altijd bereikbaar team van 4 ervaren verloskundigen en bieden zorg op maat. We nemen op het spreekuur voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. We hebben goede samenwerkingen met de gynaecologen en kinderartsen uit het Maasziekenhuis en met een drietal kraamcentra in de regio.

Telefoon; 06-50602963
Mail; info@bijzonderverloskunde.nl
Naar de website –>

Meer over ons

Meer over onze kinderopvang

Bekijk pagina

Plan een Rondleiding

Bekijk pagina