• Regio Gennep e.o.
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Een goed gevoel

Een professioneel netwerk omdat onze kinderen het beste verdienen

Soms weet je het even niet meer en zit je verlegen om een luisterend oor of praktische tips. Opvoeden is minder makkelijk dan het lijkt.

Weet dat je te allen tijde een Pedagogisch Medewerker kan raadplegen. Sommige onderwerpen wens je wellicht met een ander te bespreken. Iemand met een frisse blik van buitenaf.

Wij hebben een netwerk opgebouwd van kundige professionals die we van harte aanbevelen. We hechten nu eenmaal veel waarde aan het welzijn van de kinderen én hun ouder(s).

We zijn er voor jullie!

Kinder Fysiotherapie

Kirsten Cornelis

De specialist in bewegen van kinderen

Kirsten is gericht op kinderen tussen 0 en 18 jaar, die achterblijven of belemmerd zijn in hun motorische ontwikkeling. Kinderen, die problemen ondervinden rondom het bewegen. Je bent van harte welkom in haar praktijk maar ze komt in overleg ook bij je thuis. Zou jij in contact willen komen met Kirsten om je kindje te helpen bij zijn of haar motorische ontwikkeling? Je kunt contact opnemen met;

Telefoon; 06-44576489
Mail; info@kinderfysiotherapiegennep.nl
Naar de website –>

Slaap oefen therapie

Rozemarijn van Amstel

De specialist in slaap oefen therapie

Rozemarijn van Amstel kan je helpen bij de korte nachten van je kindje. Ze helpt je inzicht geven, wat er allemaal betrekking heeft op de slaap en de kwaliteit van slaap voor je kindje. Niet alleen hoe jij de kwaliteit van slaap voor je kindje kan verbeteren maar ook hoe je daar op in kan spelen. Ze geeft je handvatten op het gebied van slaap, leefstijl, gedrag, communicatie en hechting.

Je kunt contact opnemen met;

Telefoon; 0485-517140
Mail; info@mensendieckgennep.nl
Naar de website –>

Moms 'n More - Verantwoord bewegen tijdens en na de zwangerschap

Nicole Hendriks

Pre-en postnatale fitness

Veilig en verantwoord blijven sporten en bewegen, zodat jij gezond, fit en sterk blijft tijdens en na je zwangerschap! Zwanger, bevallen of wil je met een groepje mama’s werken aan een sterk en gezond lichaam? Bij momsNmore is iedere jonge moeder welkom! Fanatieke lessen, gericht op conditie en kracht van het gehele lichaam en speciale aandacht voor het bekken- en bekkenbodemgebied, met een dosis humor en ruimte voor gezelligheid. Kortom, geen saaie pufclub;)! Daarnaast ben je bij momsNmore welkom voor een allesomvattende zwangerschapscursus of kom heerlijk genieten van een zwangerschaps-, mama- of babymassage.

Telefoon; 06-36050478
Mail; momsnmore.nicole@gmail.com
Naar de website –>

Topkidz kindercoach

Elke

Kindercoach

De professional die je kan helpen wanneer je soms met de handen in het haar zitten als het gaat om de emoties van kind(eren). Ze helpt je bij het herkennen van de emoties; Blij, boos, bang en bedroefd en helpt je ontdekken wat kinderen te leren hebben en hoe jij als ouder een bijdrage kan leveren. Herkenning, bewustwording en inzichten in het omgaan met emoties en de invloed die emoties hebben op ons gedrag.

Telefoon; 06-29291288
Mail; elke@topkidz.nl
Naar de website –>

Verloskundige praktijk BijZonder

Grethe, Edith, Severien en Liset

Verloskundige – Echoscopie – Kinderwens – Anticonceptie

“Onze liefde voor de verloskunde is wat ons verbindt, met enthousiasme zetten we onze jarenlange ervaring in voor warme, veilige en respectvolle zorg voor moeder en kind.”Wij zijn een altijd bereikbaar team van 4 ervaren verloskundigen en bieden zorg op maat. We nemen op het spreekuur voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. We hebben goede samenwerkingen met de gynaecologen en kinderartsen uit het Maasziekenhuis en met een drietal kraamcentra in de regio.

Telefoon; 06-50602963
Mail; info@bijzonderverloskunde.nl
Naar de website –>

de Makelaar

Hans

Kopen en verkopen van je woning

Wil jij een huis kopen, verkopen of laten taxeren? Dan ben je bij Hans aan het juiste adres. Bij Hans de Makelaar maken zij graag persoonlijk contact en willen ze graag je eerst verder leren kennen voordat de koop of verkoop in gang gezet word, zodat jij de steun krijgt op maat tijdens het maken van deze grote beslissing.

Telefoon; 0485 82 02 02
Mail; info@hansdemakelaar.nl
Naar de website –>

Meer over ons

Meer over onze kinderopvang

Bekijk pagina

Plan een Rondleiding

Bekijk pagina