• Regio Gennep e.o.
  • Open van 06.30 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Ik, Jij, Wij

Samen werken aan een betere kinderopvang

De Oudercommissie van Kindercentrum Madelief

Elk kinderdagverblijf kan niet zonder enthousiaste ouders. Deze ouders zie je vaak terug in de oudercommissie. Omdat men zich graag wil inzetten voor een goede kinderopvang en willen meedenken. We hebben een enthousiast team van ouders die ons kritisch klankbord zijn, ons feedback geven, die we om hun mening kunnen vragen en waar ouders terecht kunnen voor vragen of opmerkingen.

Hieronder stellen we leden van de oudercommissie van Kindercentrum Madelief graag voor.

Wil je deel uitmaken van onze oudercommissie en je inzetten en meedenken voor een goede kinderopvang, dan mag je altijd contact met ons opnemen op 0485-215539 of bos@madeliefkindercentrum.nl Natuurlijk mag je ook contact opnemen als je graag meer informatie zou willen krijgen over de werkwijze van onze oudercommissie.”

Mijn naam is Saskia en ik woon sinds 2014 in Gennep samen met mijn Man Erik en onze dochter Sophie (geboren in september 2015) die bij Madelief in het Park zit. Ik werk 3,5 dag per week als program officer bij CCV in Arnhem. Sinds september 2017 ben ik lid van de oudercommissie omdat ik graag betrokken ben bij de kinderopvang waar onze dochter naartoe gaat. Ik vind het leuk om mee te denken over de opvang en om de belangen te behartigen van de ouders en onze kinderen.

- Saskia Hoeve-Nayee

Ik ben Hilde, woon in Heijen en sinds maart 2015 getrouwd met Dennis. Ik werk bij Dichterbij, als begeleider gedrag op een woongroep. Sinds januari 2017 zijn wij de trotse ouders van onze dochter Manon. In juli 2018 is daar onze zoon Teun bij gekomen en in april 2020 is onze dochter Anouk geboren. Teun en Anouk gaan met veel plezier naar Madelief in het Park. En Manon vindt het helemaal leuk op de BSO in Heijen. In het verleden heb ik zelf op een BSO en kinderdagverblijf gewerkt en ik vind het leuk en interessant om het nu eens van een andere kant te kunnen bekijken en mee te kunnen denken.

- Hilde den Uijl-Jansen

Meer over ons

Onze Dagopvang

Bekijk pagina

Onze BSO

Bekijk pagina

Ik ben Lilian en kom uit Gennep. Ik ben getrouwd met Ralf en moeder van 3 kinderen. Jinthe (2013), Stijn (2015) en Koen (2017). Mijn kinderen maken gebruik van de BSO en dagopvang van Madelief op het park. Ik werk Parttime als woonbegeleidster in de gehandicaptenzorg bij De Seizoenen, locatie Bronlaak in Oploo. Omdat de kinderopvang/BSO een belangrijk onderdeel vindt van de ontwikkeling van jonge kinderen vind ik het fijn mijzelf via de oudercommissie in te zetten, mee te denken en te helpen daar waar kan.

- Lilian Fleuren

Wellicht ook interessant voor jou

Meer over onze visie

Bekijk pagina

Wie zijn wij

Bekijk pagina