• Regio Gennep e.o.
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Een goed gevoel

Blogs

Achter de schermen bij Madelief kindercentrum – Introductie

12 februari 2024

Er komt een heuse serie blogs over ‘onze keuken’.
Wij willen jullie graag laten weten wat onze baan nou eigenlijk inhoud.
Nee, dat is niet een beetje spelen met kinderen.

Het is een vak apart .

Lees bericht

De lach van jouw baby

22 januari 2024

Hele kleine baby’s die naar je lachen. Dit kunnen onwillekeurige reflexen of stuipjes zijn, maar wat maakt het uit! Je pakt je telefoon of camera en schiet de ene foto naar de andere van dat “heerlijke tandlozen bekkie”. Smelt Smelt! Maar waarom smelten wij bij het zien van de lach van je baby?

Lees bericht

Smoothies

8 januari 2024

Schil en snijd het fruit bijvoorbeeld de Mango in stukjes. Doe de mango met de moeder of opvolgmelk in een mengbeker en pureer met de staafmixer tot een glad mengsel. Giet dit mengsel in een papfles of klein glas en drinken maar! Je smoothie is klaar en biedt de perfecte start om uit een glas te drinken omdat een smoothie een dikker structuur heeft en dus rustig de mond van je kindje in kan glijden.

Lees bericht

Oudejaarsavond ‘kidsproof’ maken

25 december 2023

Oudejaarsavond staat voor de deur. Maar wat doen we met de kinderen? Gaan we op bezoek bij vrienden? Maken we de kinderen wakker om 12 uur of laten we ze lekker slapen.  Wat gaan we eten? Wie nodigen we uit of gaan we ergens naartoe?

Lees bericht

Ben ik zwanger?

18 december 2023

Zwangerschap heeft zo veel verschillende symptomen dat je ze misschien niet altijd direct herkent. De ene vrouw heeft hier ook meer last van dan een andere vrouw. De grootste symptoom die wellicht iedere vrouw goed in de gaten houdt is het uit blijven van de menstruatie. Maar er zijn ook andere symptomen.

Lees bericht

We wish you a veilig Christmas

11 december 2023

Wil jij graag je kerstboom opzetten, maar twijfel jij omdat er een kleine ontdekker kruipt, loopt of glijdt door je woonkamer? Dan hebben we een paar tips zodat jou kerstboom veilig staat en je kan genieten van een mooie boom met kerstmis.

Lees bericht
Loading blogs...