• Regio Gennep e.o.
  • Open van 06.30 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Gericht op Groei

Blogs

Weetjes over je pasgeboren wonder.

27 maart 2023

Dan is daar hét moment dat jij je kleintje in je armen houdt. Volmaakt en wel, wat prachtig wat bijzonder. Nu begint de fasen dat je elkaar moet gaan leren kennen. Je krijgt nog steeds géén gebruiksaanwijzing bij de geboorte, dus dat word een ontdekkingstocht.
We helpen je alvast op weg met enkele weetjes over jou baby.

Lees bericht

De taakverdeling

13 maart 2023

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen in Nederland twee keer zoveel tijd besteden aan de zorg voor hen kind(eren) dan vaders.

Lees bericht

Waarom ben ik zo moe? (na de bevalling)

13 februari 2023

Kun jij na de bevalling je bed niet uit komen en voel jij je zo moe? Voel je niet schuldig, dit hoort er echt bij. Vergeet niet hoe hard jou lichaam heeft moeten werken om jou baby op de wereld te zetten. Gun je lichaam ook deze tijd om te herstellen

Lees bericht

Zwanger, wat mag ik eten en wat niet

6 februari 2023

Wanneer je dit onderwerp gaat ‘Googelen’ komen de meest horrorverhalen naar voren. Daarom willen we je enkele producten onder de aandacht brengen. Het gaat namelijk niet alleen om wat je mag eten, maar ook om hoe je je maaltijd bereid.

Lees bericht

Verwennen, volg jij je gevoel of je verstand

16 januari 2023

Goedbedoelde reactie van je familie of vrienden; Niet te snel je baby oppakken hoor als zij huilt, want ander dan verwen je haar echt. Dit gaat misschien tegen je gevoel in en voelt niet fijn. Wat doe jij? Volg je jouw gevoel of je verstand.

Lees bericht

Eerste stapjes

9 januari 2023

Eindelijk is het zover, je kind zet zijn eerste stapjes en begint langzaam met lopen. Een mijlpaal die je niet snel vergeet. Na die eerste stapjes is het tijd voor de eerste schoenen voor je kindje. Maar wat zijn nou goede schoenen om op te leren lopen? Wanneer doe je voor het eerst schoentjes aan? En waar moet je op letten bij het kopen van de eerste schoentjes?

Lees bericht
Loading blogs...