• Regio Gennep e.o.
  • Open van 07.00 tot 18.30 uur
  • Vertrouwde omgeving
  • Vaste gezichten
  • Een goed voel

Blogs

De reden waarom een baby met z’n armen omhoog slaapt

18 september 2023

Wat is het heerlijk om te kijken naar jouw slapende baby. Maar waarom liggen die armen toch steeds boven zijn of haar hoofdje? De Slaaphouding vertelt je hoe ontspannen je kindje slaapt, ze hebben allemaal een oorzaak. Maar waar komt die typische slaaphouding met uitgestrekte armen vandaan?

Lees bericht

Terrible Two’s

11 september 2023

Je kent het wel of hebt er vast wel eens over gehoord.
Niemand ontloopt de heerlijke “Peuterpubertijd”.

Je kleintje is twee jaar geworden en beseft ik ben ik ! Hij/Zij zal zich niet meer bij de naam noemen maar in de “ik vorm”. Daarom is het niet te ontlopen aan het ontdekken van hun eigen willetje. Bij de ene peuter zal je dit sterker merken dan bij de andere peuter die deze fasen wat rustiger doorloopt. Deze fasen zit vol driftbuien, veel schreeuwen, huilen, stampen, grond liggen rebellen en misschien wel zo boos dat je kindje met zijn hoofd op de grond gaat bonken ! Vindt hier enkele tips om je te helpen in deze fasen.

Lees bericht

Heb ik een huilbaby!? Tips en meer

20 augustus 2023 Baby, Kinderopvang

Hoera, je baby is geboren ! Je zit op je roze of blauwe wolk en dan…. Jullie hebben een huilbaby gekregen. Wat een impact heeft dit op jullie gezin.Niemand praat er over, maar wat staat er een heftige periode op jullie te wachten. In Nederland heeft 15% van de baby’s last van extreme huilbuien ! Dus onthoudt goed, je bent niet alleen !

Lees bericht

Roze voor meisjes, blauw voor jongens. Waarom ?!

6 augustus 2023

Lekker Cliché maar “oh zo waar”. Wanneer er een meisje wordt geboren wordt alles roze en wanneer een jongetje geboren wordt moet alles in het blauw. Maar waar komt dit eigenlijk vandaan ?

Lees bericht

Ontspannen opvoeden

23 juli 2023

Waarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen? Alledaagse drukte om je heen, een baan en een dosis zorgen, kortom maak jij ook tijd om voor jezelf te zorgen?

Lees bericht

Autovakantie

9 juli 2023

Gaan jullie dit jaar op vakantie met de auto en kijk je een beetje op tegen de auto rit en erger je je nu al aan de vraag zijn we er bijna? Dan volgen hier enkele tips om deze reis gemakkelijker te laten verlopen.
Geniet van je vakantie gevoel vanaf dat de reis in de auto begint.

Lees bericht
Loading blogs...